Groot keuken met diepgevroren specerijen

Welkom bij Herbafrost, uw vertrouwde adres voor verse Belgische kruiden.

Smaakvolle specerijen voor grootkeukens

Als exploitant van een grootkeuken begrijpt u het belang van hoogwaardige ingrediënten voor het leveren van smaakvolle en voedzame maaltijden aan een groot aantal mensen. Bij Herbafrost bieden we een uniek assortiment van verse, diepgevroren specerijen die uw gerechten naar een hoger niveau tillen.

Waarom kiezen voor diepgevroren specerijen?

Bij Herbafrost geloven we dat de kwaliteit en smaak van specerijen van cruciaal belang zijn voor het creëren van heerlijke maaltijden in een grootkeukenomgeving. Daarom hebben we gekozen voor het invriezen van onze specerijen zodra ze op het hoogtepunt van hun versheid zijn. Het vriesproces behoudt de voedingsstoffen, kleuren en aroma's van de specerijen, waardoor u altijd kunt genieten van intense smaken in uw gerechten, zelfs op grote schaal.

Herbafrost 8 v3

Voordelen voor grootkeukens

  1. Verse Smaak en Aroma: Onze diepgevroren specerijen behouden de natuurlijke smaak en aroma's van verse kruiden en specerijen. Dit zorgt ervoor dat uw gerechten telkens weer een intense en authentieke smaakbeleving bieden aan uw gasten.

  2. Gemakkelijk in Gebruik: Dankzij ons individual quick frozen (IQF) proces zijn onze specerijen losgevroren en strooibaar. Hierdoor kunt u ze eenvoudig en nauwkeurig doseren in uw gerechten, waardoor uw keukenprocessen efficiënter worden.

  3. Ruime Keuze aan Specerijenmixen en Variëteiten: Bij Herbafrost bieden we een breed scala aan diepgevroren specerijenmixen en individuele specerijen. Of u nu op zoek bent naar biologische, Belgische, aromatische of wereldse specerijen, bij ons vindt u altijd de juiste smaakmakers.

  4. Langere Houdbaarheid: Onze diepgevroren specerijen hebben een langere houdbaarheid vergeleken met verse specerijen. Dit betekent dat u minder verspilling heeft en kosten bespaart in uw grootkeuken.

5. Kwaliteit en Voedingswaarde Behouden: Door onze specerijen direct na de oogst zorgvuldig in te vriezen, behouden ze hun voedingswaarde en kwaliteit. Hierdoor kunt u uw gerechten verrijken met gezonde en smaakvolle specerijen.

6. Duurzame Keuze: Herbafrost staat voor duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Onze diepgevroren specerijen worden geteeld en verwerkt met aandacht voor het milieu, waardoor u met een gerust hart kunt koken in uw grootkeuken.

7. Geschikt voor Diverse Gerechten: Of u nu een professionele chef, kok of voedingsproducent bent, onze diepgevroren specerijen zijn geschikt voor diverse gerechten, bereidingen en voedselproductie. Van culinaire hoogstandjes tot alledaagse maaltijden, onze specerijen voegen altijd de juiste smaak toe.

Assortiment voor grootkeukens

Bij Herbafrost bieden we een uitgebreid assortiment aan diepgevroren specerijen, waaronder basilicum, peterselie, koriander, munt, tijm, rozemarijn en nog veel meer. Onze specerijen worden zorgvuldig geteeld, geoogst en verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. Of u nu specerijen nodig heeft voor soepen, stoofschotels, bijgerechten, maaltijdcomponenten of andere grootkeukenmaaltijden, wij hebben de perfecte optie voor u.

 

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be