Categorieën

Oplossingen

Productgamma

Twee toepassingen: IQF kruiden en drops

We bieden onze kruiden in twee toepassingen aan: losse kruiden, ook wel IQF (individueel quick frozen) genoemd en in drops (in porties van 5 gram en 20 gram). Zo hebben onze klanten verschillende mogelijkheden om de kruiden te gebruiken, afhankelijk van hun culinaire wensen en behoeften.

Biologische en conventionele kruiden beschikbaar

Bovendien zijn al onze kruiden beschikbaar in zowel biologische als conventionele varianten. Herbafrost zet zich in voor duurzaamheid en biedt daarom ook biologische opties aan voor degenen die op zoek zijn naar een milieubewuste keuze.

Flexibele verpakkingsopties voor bevroren kruiden

De veelzijdigheid van onze bevroren kruiden komt ook tot uiting in de verschillende verpakkingsopties die we aanbieden. Of u nu een kleine hoeveelheid voor thuisgebruik nodig heeft of in bulk bestelt voor een drukke horecakeuken, wij hebben de juiste verpakking voor u.

Duurzaamheid en milieubewuste keuze

Een ander voordeel van ons assortiment bevroren kruiden is de beschikbaarheid van biologische varianten. We begrijpen het belang van duurzaamheid en milieuvriendelijke producten, en daarom bieden we een reeks biologische kruiden aan voor bewuste koks die de voorkeur geven aan biologische ingrediënten.

Passie voor kwaliteit en versheid

Bij Herbafrost zijn we trots op ons uitgebreide assortiment bevroren kruiden. Onze passie voor kwaliteit en versheid heeft geleid tot een gevarieerde selectie van kruiden die zowel de meest veeleisende professionele chef als gepassioneerde hobbykoks zal bekoren.

Veelzijdigheid voor elke culinaire creatie

Onze bevroren kruiden worden met de grootste zorg geteeld en direct na de oogst snel ingevroren om alle natuurlijke smaken en voedingsstoffen te behouden. Of u nu op zoek bent naar klassieke kruiden zoals basilicum, dille en tijm, of naar meer exotische opties zoals kaffir limoenblad en citroengras, ons assortiment heeft voor elk gerecht de perfecte smaakmaker.

Uitgebreid assortiment van hoogwaardige bevroren kruiden

Bij Herbafrost bieden we een uitgebreid assortiment diepgevroren kruiden van de hoogste kwaliteit. Onze kruiden worden zorgvuldig geteeld en direct na de oogst ingevroren om hun versheid, smaak en voedingswaarde te behouden.

Diverse verpakkingsopties voor uw gemak

Onze kruiden zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder 75g, 250g, 300g, 1kg, 10kg en op maat voor wie dit wenst. Hierdoor kunnen we aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

Professionele klanten en gepassioneerde koks

Onze klanten variëren van voedingsfabrikanten en voedingsbedrijven tot horecagelegenheden en professionele koks. Met onze diepgevroren kruiden kunnen ze hun culinaire creaties naar een hoger niveau tillen en genieten van de gemakkelijke dosering en langere houdbaarheid.

Ontdek de mogelijkheden voor uw gerechten!

Kortom, ons assortiment bevroren kruiden biedt een scala aan mogelijkheden voor allerlei culinaire toepassingen. Of u nu op zoek bent naar losse kruiden of kruidendrops, Herbafrost heeft het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze bevroren kruiden uw gerechten naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be