Sjalot

Herbafrost, uw vertrouwde leverancier van diepgevroren kruiden, biedt u graag onze hoogwaardige sjalot aan. Als kruidenspecialist begrijpen we de unieke smaak en veelzijdigheid van sjalotten en zijn we er trots op om dit smaakvolle kruid aan te bieden.

Onze sjalotten worden met zorg geteeld en zorgvuldig geselecteerd om optimale versheid en kwaliteit te garanderen. Vervolgens worden ze snel ingevroren met behulp van onze geavanceerde diepvriestechnologie, waardoor de natuurlijke smaak en aroma behouden blijven. Of u nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar hoogwaardige ingrediënten of een culinaire liefhebber die gemakkelijk toegang wil tot verse sjalotten, wij hebben de oplossing voor u.

Met onze diepgevroren sjalotten kunt u eenvoudig genieten van de kenmerkende smaak en aroma van dit heerlijke kruid. Sjalotten voegen een subtiele en verfijnde smaak toe aan verschillende gerechten, zoals sauzen, stoofschotels, salades en vinaigrettes. Ze hebben een milde uiensmaak met een licht zoete ondertoon, waardoor ze een favoriet ingrediënt zijn bij veel chefs en kookliefhebbers.

Bij Herbafrost streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en versheid. Onze sjalotten worden zorgvuldig geteeld en verwerkt volgens strikte normen, zodat u kunt genieten van de beste smaak en kwaliteit in uw gerechten. We zijn ook toegewijd aan duurzaamheid, en al onze kruiden zijn 100% natuurlijk en onbewerkt.

Of u nu werkzaam bent in de voedselproductie, horeca of foodservice-industrie, wij zijn uw betrouwbare partner voor diepgevroren sjalotten. Met Herbafrost kunt u rekenen op een constante toevoer van hoogwaardige en verse sjalotten, waarmee u uw gerechten naar een hoger niveau kunt tillen.

Kies Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren sjalotten en ontdek de veelzijdigheid en verfijnde smaak van dit fantastische kruid. Laat uw gerechten sprankelen met de subtiele en karakteristieke smaak van sjalot. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de uitstekende kwaliteit van onze sjalotten.

Download productfiche
Shallot frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

08006 Herbafrost SjalEAC2B
Verpakking Herbafrost
Herbafrost beeld verpakking 1kg apr21
1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Shallot frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be