Wij zijn Herbafrost!

Belgische producent van diepgevroren kruiden

Een gepassioneerde voortrekker in de wereld van diepgevroren strooibare IQF-kruiden en compacte kruidendrops.

Al meer dan 20 jaar is Herbafrost dé Belgische producent in de wereld van strooibare diepgevroren IQF-kruiden en kruidendrops. Van conventionele tot biologische kruiden, van telen tot verwerken, en van industrie tot food service. Wij exporteren wereldwijd.

Wij zijn gevestigd in Hulshout en Diksmuide-Vladslo. Door deze twee locaties, met verschillende grondeigenschappen, doen wij aan risicospreiding en garanderen wij steeds een superieure kwaliteit.

Herbafrost is uw toonaangevende partner in hoogwaardige diepgevroren kruiden en specerijen voor de horeca en professionele keukens. Onze ingevroren kruiden verrijken gerechten in groot keukens, terwijl onze biologische en ingevroren kruiden voor voedselproductie de perfecte toevoeging zijn aan diverse bereidingen.

Als kruidenspecialist begrijpen we de behoeften van professionele chefs en bieden we een breed scala aan bevroren kruiden voor industriële keukens.

Office Hulshout
Building Vladslo

Onze teeltvelden liggen in de onmiddellijke nabijheid van de Herbafrost-sites. Op die manier beperken we onze ecologische voetafdruk én kan onze agro-manager alle teelten op de voet volgen, vanaf de zaadselectie tot aan de oogst en de verwerking.

Door het onmiddellijk invriezen en verwerken van de kruiden na oogst behouden ze hun pure smaak, natuurlijke  kleur en intense geur. Dit allemaal zonder toegevoegde stoffen, want onze kruiden zijn 100% natuurlijk. Klaar voor gebruik en verser dan vers!

Doordat Herbafrost het volledige teeltproces zelf beheert, kunnen wij producten op maat leveren. Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.

Quality

Kwaliteit, prioriteit!

Hoe wij kwaliteit garanderen

Als specialist in kruiden hebben wij onze eigen landbouwingenieurs die alle teelten op de voet volgen, vanaf de zaadselectie tot aan de oogst en de verwerking. Doordat wij het volledige teeltproces zelf beheren, bieden wij culinaire kruiden met een pure smaak en intens aroma aan. Door een continue optimalisatie van onze productieprocessen blijven wij superieure kwaliteit garanderen.

Door het onmiddellijk invriezen en verwerken van de kruiden na oogst, zijn ze verser dan vers. En dit zonder toegevoegde stoffen, want onze kruiden zijn 100% natuurlijk!

Field chives

Onze velden

Onze productievelden liggen in de onmiddellijke nabijheid van de Herbafrost-sites in Hulshout en Diksmuide-Vladslo. Op die manier kunnen de kruiden meteen na de oogst verwerkt worden en behouden ze hun smaak, kleur en vitamines voor de volle 100%. Zo beperken we ook onze ecologische voetafdruk.

cardImg32x

Innoveren, positioneren

Onze technische ingenieurs zorgen voor het continu optimaliseren van onze productieprocessen. Wij werken  vandaag met volautomatische productielijnen die bijdragen aan de superieure kwaliteit die wij leveren.

Wij denken aan de toekomst en produceren op een zo ecologisch mogelijke manier. Zo hebben wij een eigen waterzuiveringsstation, warmtepomp, zonnepanelen, sites uitgerust met ledverlichting, waterrecuperatie, …

Herbafrost staat voor innovatie en dus brengen wij ook nieuwe kruidenoplossingen op de markt. Kent u onze diepgevroren kruidendrops al?

drops v2

Kruiden drops

Een crème van 100% verse kruiden vol smaak en gemakkelijk te doseren in porties van 5 gram en 20 gram. Ze maken van elk gerecht een culinaire beleving: van sauzen, soepen, smoothies, cocktails, sorbets tot de kruidige topping op een gerecht!

De Drops zijn verkrijgbaar in koriander, rucola, peterselie, dille, zuring, kervel, tuinkers, waterkers, basilicum, bieslook, lavas, salie en zachte munt. Ziet u graag een ander kruid of een kruidenmix in deze vernieuwde vorm? Contacteer ons!

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be