Professionele keuken met bevroren specerijen

Herbafrost, uw partner voor duurzame Belgische kruiden.

Heerlijke kruiden voor de professionele keuken

Als professionele keukenchef weet u dat de kwaliteit en smaak van ingrediënten van vitaal belang zijn voor het creëren van heerlijke gerechten die uw gasten zullen verrassen. Bij Herbafrost bieden we een uniek assortiment van verse, bevroren specerijen die uw culinaire creaties naar nieuwe hoogten tillen.

Waarom kiezen voor bevroren specerijen?

Bij Herbafrost geloven we dat de kwaliteit en smaak van kruiden de sleutel vormen tot het bereiken van smaakvolle en verfijnde gerechten in een professionele keukenomgeving. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze specerijen in te vriezen zodra ze hun piek van versheid bereiken. Het vriesproces behoudt de voedingsstoffen, kleuren en aroma's van de specerijen, zodat u kunt genieten van intense smaken in uw gerechten.

Herbafrost 19

Voordelen voor professionele keukens

  1. Verse smaak en aroma: Onze bevroren specerijen behouden de natuurlijke smaak en aroma's, waardoor uw gerechten altijd smaakvol zijn.

  2. Gemakkelijk in gebruik: Dankzij ons individual quick frozen (IQF) proces zijn onze specerijen strooibaar en gemakkelijk te doseren, ideaal voor drukke keukens.

  3. Duurzaam en ecologisch verantwoord: Herbafrost hecht waarde aan duurzaamheid en biedt ecologisch verantwoorde specerijen voor uw keuken.

  4. Brede keuze aan biologische en Belgische opties: Ontdek ons assortiment van biologische en Belgische bevroren specerijen voor bewuste keuzes.

5. Langere houdbaarheid: Onze bevroren specerijen hebben een langere houdbaarheid vergeleken met verse, waardoor u verspilling minimaliseert.

6. Geschikt voor diverse gerechten en bereidingen: Van culinaire hoogstandjes tot alledaagse gerechten, onze specerijen passen bij elke keuken.

7. Kwaliteit en voedingswaarde behouden: Onze specerijen worden met zorg verwerkt om de hoogste kwaliteit en voedingswaarde te behouden.

8. Professionele ondersteuning: Herbafrost staat klaar om professionele chefs te ondersteunen met hoogwaardige specerijen.

Aanbod voor professionele keukens

Bij Herbafrost bieden we een uitgebreid assortiment aan bevroren specerijen, waaronder basilicum, peterselie, koriander, munt, tijm, rozemarijn en nog veel meer. Onze specerijen worden zorgvuldig geteeld, geoogst en verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. Of u nu specerijen nodig heeft voor sauzen, marinades, dressings, garnituren of andere culinaire creaties, wij hebben de perfecte optie voor u.

Ontdek de smaakvolle mogelijkheden van bevroren specerijen in uw professionele keuken met Herbafrost. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bestellingen. 

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be