Rucola

Herbafrost, uw toonaangevende leverancier van diepgevroren kruiden, biedt u graag onze hoogwaardige rucola aan. Als kruidenspecialist begrijpen we de unieke eigenschappen en smaakprofielen van rucola en we zijn trots om dit heerlijke kruid aan te bieden.

Onze rucola wordt zorgvuldig geteeld en met de grootste zorg geselecteerd, waarbij we streven naar optimale versheid en kwaliteit. Vervolgens wordt het snel ingevroren met behulp van onze geavanceerde diepvriestechnologie om de smaak en voedingsstoffen te behouden. Of u nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar hoogwaardige ingrediënten of een culinaire liefhebber die gemakkelijk toegang wil tot verse rucola, wij hebben de oplossing voor u.

Met onze diepgevroren rucola kunt u eenvoudig genieten van de verfrissende en pittige smaak van dit kruid. Rucola voegt een heerlijke en unieke smaak toe aan salades, pastagerechten, pizza's, sandwiches en nog veel meer. Het is een veelzijdig kruid dat bekend staat om zijn licht bittere en nootachtige smaak, waardoor het een favoriet is in vele keukens.

Bij Herbafrost streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en versheid. Onze rucola wordt zorgvuldig geteeld en verwerkt volgens strenge normen, zodat u kunt genieten van de beste smaak en textuur in uw gerechten. We zijn ook toegewijd aan duurzaamheid en alle onze kruiden zijn 100% natuurlijk en onbewerkt.

Of u nu werkzaam bent in de voedselproductie, horeca of foodservice-industrie, wij zijn uw betrouwbare partner voor diepgevroren rucola. Met Herbafrost kunt u vertrouwen op een constante toevoer van hoogwaardige en verse rucola, waarmee u uw gerechten naar een hoger niveau kunt tillen.

Kies voor Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren rucola en ontdek de vele culinaire mogelijkheden van dit smaakvolle kruid. Laat uw gerechten opbloeien met de verfrissende en pittige smaak van rucola. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de voortreffelijke kwaliteit van onze rucola.

Download productfiche
Rocket frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be