Tuinkers

Herbafrost, uw betrouwbare leverancier van diepgevroren kruiden, is verheugd om u onze heerlijke tuinkers te presenteren. Als kruidenspecialist begrijpen we de waarde en veelzijdigheid van tuinkers en zijn we er trots op om dit smaakvolle kruid aan te bieden.

Onze tuinkers wordt met zorg geteeld door onze kruidentelers en vervolgens zorgvuldig geoogst. We selecteren alleen de beste tuinkersblaadjes voor verdere verwerking, zodat we u een product van uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Vervolgens ondergaat de tuinkers een snel invriesproces met behulp van onze geavanceerde diepvriestechnologie, waardoor de versheid en voedingswaarde van het kruid behouden blijven.

Diepgevroren tuinkers is een fantastisch kruid dat bekend staat om zijn pittige en frisse smaak. Het voegt een heerlijk accent toe aan salades, sandwiches, soepen en andere gerechten. De tuinkersblaadjes hebben een knapperige textuur en een intense smaak die uw gerechten naar een hoger niveau tilt.

Naast zijn geweldige smaakprofiel zit tuinkers boordevol voedingsstoffen. Het is een uitstekende bron van vitamines, mineralen en antioxidanten. Tuinkers staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering. Met onze diepgevroren tuinkers kunt u eenvoudig profiteren van al deze voordelen.

Bij Herbafrost hechten we veel waarde aan kwaliteit en versheid. Onze tuinkers wordt zorgvuldig geteeld en verwerkt volgens strenge normen, waardoor we u de beste smaak en voedingswaarde kunnen garanderen. Bovendien is al onze tuinkers 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toevoeging van kunstmatige stoffen.

Of u nu een voedselproducent, chef-kok in de horeca of cateringservice bent, Herbafrost is uw betrouwbare partner voor diepgevroren tuinkers. Met onze constante toelevering van hoogwaardige en verse tuinkers kunt u uw gerechten verrijken met de unieke smaak en voedingsstoffen van dit bijzondere kruid.

Kies Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren tuinkers en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van dit smaakvolle kruid. Laat uw gerechten stralen met de frisse smaak en voedingsvoordelen van tuinkers. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de uitstekende kwaliteit van onze tuinkers.

Download productfiche
Garden cress frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be