Knoflook teentjes

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige knoflookteentjes. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze knoflookteentjes worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De teentjes worden zorgvuldig geschild en vervolgens snel ingevroren om hun frisheid en smaak te behouden. Dit zorgt ervoor dat u altijd de perfecte hoeveelheid knoflook bij de hand heeft zonder gedoe met het pellen en snijden van verse teentjes.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren knoflookteentjes, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, bieden gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Ze zijn perfect om uw gerechten te verrijken met de kenmerkende smaak en aroma van knoflook, of het nu gaat om sauzen, stoofschotels, pasta's, soepen of andere culinaire creaties.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze knoflookteentjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke knoflook, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Ze behouden de volle smaak en aroma van verse knoflook, waardoor uw gerechten een heerlijke en pittige smaak krijgen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van knoflookteentjes, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze knoflookteentjes zijn ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze knoflookteentjes en voeg gemakkelijk en snel de smaak van knoflook toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Garlic cloves frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x
Herbafrost beeld verpakking 1kg apr21

Beschikbare toepassingen

Garlic cloves frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be