Groene chilipeper

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige groene chilipeper. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze groene chilipeper wordt zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers. We streven ernaar om de pittige smaak en de levendige groene kleur van de chilipeper te behouden, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren groene chilipeper, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het toevoegen van pit aan sauzen, stoofschotels, roerbakgerechten of andere culinaire creaties, onze groene chilipeper voegt een intense en pittige smaak toe.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze groene chilipeper is 100% natuurlijk en onbewerkt, en behoudt zijn versheid en voedingswaarde dankzij het diepvriesproces. Bovendien is onze groene chilipeper geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van groene chilipeper, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze groene chilipeper is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van pittig eten thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze groene chilipeper en voeg een heerlijk pittige en aromatische toets toe aan uw gerechten.

Download productfiche
green chili pepper frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

green chili pepper frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be