Kervel

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige kervel. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze kervel wordt zorgvuldig geteeld en geoogst door onze kruidentelers. We selecteren alleen de meest verse en smaakvolle kervelblaadjes om vervolgens snel in te vriezen. Dit proces behoudt de frisheid en natuurlijke aroma's van de kervel, waardoor het een ideale keuze is voor diverse culinaire toepassingen.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren kervel, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van soepen, sauzen, salades of andere gerechten, onze kervel voegt een verfijnde en aromatische smaak toe.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze kervel is 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het behoudt de voedingswaarde en smaak van de verse kervel, waardoor uw gerechten een heerlijk en gezond element krijgen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van kervel, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze kervel is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze kervel en voeg een heerlijke en verfijnde smaak toe aan uw gerechten.

Download productfiche
Chervil frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be