Bernagie

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze uitmuntende bernagie, ook wel bekend als komkommerkruid. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Zowel onze conventionele als onze biologinsche bernagie worden zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers. Met behulp van geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat onze Thaise basilicum zijn kenmerkende smaakprofiel behoudt, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren bernagie, met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van salades, dressings, soepen of andere gerechten, onze bernagie voegt een frisse en aromatische touch toe aan elke culinaire creatie.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze bernagie is 100% natuurlijk, onbewerkt en bevroren op het hoogtepunt van zijn versheid, zodat u kunt genieten van de authentieke smaak en voedingswaarde. Bovendien is onze bernagie geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van bernagie, met een breed scala aan diepgevroren, biologische kruiden. Onze bernagie is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van koken thuis. Ontdek vandaag nog de frisheid en kwaliteit van onze bernagie en geef uw gerechten een smaakvolle en gezonde twist.

Download productfiche
Borage frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Verpakkingen van 10kg voor industrie.

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be