Marjolein

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige marjolein. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze marjolein, ook wel bekend als majoraan, is een veelgebruikt kruid in de culinaire wereld. Het heeft een delicate, kruidige smaak die doet denken aan tijm en oregano. Marjolein voegt een heerlijk aroma toe aan verschillende gerechten, waaronder stoofschotels, soepen, sauzen, vlees- en groentegerechten.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren marjolein, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Het behoudt de natuurlijke smaak, aroma en voedingsstoffen van verse marjolein, waardoor uw gerechten een authentieke en verfijnde smaak krijgen.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze marjolein is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van verse kruiden die willen genieten van de gemakkelijke en langdurige versheid van diepgevroren marjolein.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van diepgevroren marjolein, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze marjolein is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de smaak en kwaliteit van onze marjolein en voeg eenvoudig een heerlijk kruidig accent toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Marjoram frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Verpakkingen van 10kg voor industrie.

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be