Provençaalse kruidenmix

Herbafrost, als toonaangevende producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is verheugd om onze hoogwaardige Provençaalse kruidenmix aan te bieden. Als kruidenspecialist begrijpen we de essentie van deze traditionele mix en zijn we er trots op om een product van uitstekende kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Onze Provençaalse kruidenmix is een zorgvuldig samengestelde blend van verschillende kruiden die typerend zijn voor de Provençaalse keuken. Deze mix omvat onder andere tijm, rozemarijn, oregano, basilicum en andere aromatische kruiden. Het brengt de smaken van de Provence tot leven en voegt een heerlijke culinaire toets toe aan diverse gerechten.

Dankzij onze diepvriesmethode behouden de kruiden in de Provençaalse kruidenmix hun intense aroma en versheid. Onze mix is perfect gebalanceerd, zodat u keer op keer kunt genieten van de authentieke smaken van de Provence. Of u nu een professionele chef-kok bent die smaakvolle gerechten wil creëren of een gepassioneerde thuiskok die van culinaire experimenten houdt, onze Provençaalse kruidenmix biedt u een eenvoudige en handige manier om uw gerechten te verrijken.

Onze Provençaalse kruidenmix wordt met zorg geproduceerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. We streven naar duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid, en al onze kruiden zijn 100% natuurlijk en onbewerkt.

Als uw betrouwbare leverancier van diepgevroren kruiden biedt Herbafrost een ruim assortiment aan hoogwaardige kruidenproducten, waaronder de Provençaalse kruidenmix. Of u nu in de voedselproductie, horeca of foodservice-industrie werkt, wij zijn er om u te ondersteunen met onze kruidenkennis en producten.

Kies voor Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren Provençaalse kruidenmix en ontdek de smaakvolle mogelijkheden van deze traditionele blend. Met onze hoogwaardige kruidenmix kunt u uw gerechten een vleugje Provence geven en uw culinaire creativiteit tot uiting brengen. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de authentieke smaken van onze Provençaalse kruidenmix.

Download productfiche
Mix Provence frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be