Italiaanse kruidenmix

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige Italiaanse kruidenmix. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze Italiaanse kruidenmix is zorgvuldig samengesteld uit een selectie van authentieke kruiden die typisch zijn voor de Italiaanse keuken. Basilicum, oregano, tijm, rozemarijn en andere smaakvolle kruiden worden met zorg gedroogd en gemengd om de perfecte balans van aroma's en smaken te creëren.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren Italiaanse kruidenmix, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van pastasauzen, pizza's, gegrilde groenten of andere Italiaanse gerechten, onze Italiaanse kruidenmix voegt een heerlijke en aromatische smaak toe.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze Italiaanse kruidenmix is samengesteld uit 100% natuurlijke, onbewerkte en gedroogde kruiden. Het behoudt de versheid en smaak van de oorspronkelijke kruiden, waardoor uw gerechten de authentieke Italiaanse smaak krijgen die ze verdienen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van Italiaanse kruidenmix, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze Italiaanse kruidenmix is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de Italiaanse keuken thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze Italiaanse kruidenmix en voeg een heerlijke Italiaanse touch toe aan uw gerechten.

Download productfiche
Mix Italian frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Verpakkingen van 10kg voor industrie.

Beschikbare toepassingen

Mix Italian frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be