Gemberpuree

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige gemberpuree. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze gemberpuree wordt zorgvuldig verwerkt en we beheren het volledige proces, van het selecteren van de beste gemberwortels tot aan het creëren van de puree. We streven ernaar om de karakteristieke smaak en de pittigheid van de gember te behouden, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren gemberpuree, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van sauzen, soepen, marinades of andere gerechten, onze gemberpuree voegt een intense en aromatische smaak toe.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze gemberpuree is 100% natuurlijk en onbewerkt, en behoudt de versheid en voedingswaarde dankzij het diepvriesproces. Bovendien is onze gemberpuree geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van gemberpuree, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze gemberpuree is ideaal voor zowel professionele koks als kookliefhebbers thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze gemberpuree en voeg een heerlijk pittige en aromatische toets toe aan uw gerechten.

Download productfiche
Ginger puree frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Ginger puree frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be