Kaffir limoenblad

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige kaffir limoenblad. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze kaffir limoenblad wordt zorgvuldig geoogst van de kaffir limoenboom, waarbij we alleen de meest aromatische en smaakvolle bladeren selecteren. Deze bladeren worden vervolgens snel ingevroren om hun versheid en intensiteit te behouden.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren kaffir limoenblad, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. De kenmerkende citrusaroma's en verfrissende smaak van het kaffir limoenblad voegen een exotische en unieke toets toe aan diverse gerechten, zoals curry's, soepen, stoofschotels en salades.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze kaffir limoenblad is 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toevoegingen. Het behoudt de karakteristieke smaak en aroma van de verse bladeren, waardoor uw gerechten een authentieke en intense smaakbeleving krijgen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van kaffir limoenblad, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze kaffir limoenblad is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de Aziatische keuken thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van ons kaffir limoenblad en voeg een exotisch en verfijnd element toe aan uw culinaire creaties.

Download productfiche
Kaffir lime leaves frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Kaffir lime leaves frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be