Gemberblokjes

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige gemberblokjes. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze gemberblokjes worden zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers, waar we het volledige teeltproces beheren, van de selectie van hoogwaardige gemberwortels tot aan de verwerking in blokjes. We streven ernaar om de intense smaak en het aromatische karakter van de gember te behouden, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren gemberblokjes, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, bieden gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van Aziatische gerechten, curries, smoothies of andere culinaire creaties, onze gemberblokjes voegen een intense en pittige smaak toe.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze gemberblokjes zijn 100% natuurlijk en onbewerkt, en ze behouden hun versheid en voedingswaarde dankzij het diepvriesproces. Bovendien zijn onze gemberblokjes geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van gemberblokjes, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze gemberblokjes zijn ideaal voor zowel professionele koks als kookliefhebbers thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze gemberblokjes en voeg een heerlijk pittige en aromatische toets toe aan uw gerechten.

Download productfiche
Ginger Cubes frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Ginger Cubes frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be