Munt

Als toonaangevende producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige munt. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Munt is een verfrissend kruid dat bekend staat om zijn karakteristieke aroma en smaak. Het heeft een heerlijk frisse en kruidige smaak die veelzijdig kan worden gebruikt in verschillende gerechten en dranken. Munt wordt vaak gebruikt in salades, thee, cocktails, desserts en nog veel meer.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren munt, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Het behoudt de natuurlijke smaak, aroma en voedingsstoffen van verse munt, waardoor uw gerechten en dranken een heerlijk verfrissende twist krijgen.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze munt is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van verse kruiden die willen genieten van de gemakkelijke en langdurige versheid van diepgevroren munt.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van diepgevroren munt, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze munt is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de verfrissende smaak en kwaliteit van onze munt en voeg eenvoudig een heerlijke twist toe aan al uw favoriete gerechten en dranken.

Download productfiche
Mint frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

Verpakking Herbafrost
1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be