Lente-ui

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige lente-ui. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze lente-ui, ook wel bekend als bosui of groene ui, wordt zorgvuldig geteeld en verwerkt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De lente-ui heeft een frisse en milde uiensmaak, gecombineerd met de subtiele smaak van verse groene bladeren. Het is een veelzijdig kruid dat gebruikt kan worden in salades, roerbakgerechten, soepen, sauzen en meer.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren lente-ui, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Het behoudt de natuurlijke smaak, textuur en voedingsstoffen van verse lente-ui, waardoor uw gerechten een heerlijke en knapperige lente-uitwending krijgen.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze lente-ui is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van verse kruiden die willen genieten van het gemak en de langdurige versheid van diepgevroren lente-ui.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van diepgevroren lente-ui, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze lente-ui is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de smaak en kwaliteit van onze lente-ui en voeg eenvoudig een verfrissend en hartig element toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Spring onion frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Spring onion frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be