Dille

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op ons hoogwaardige dille. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Zowel onze conventionele dille als onze biologische dille wordt zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers. Met behulp van geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat onze dille zijn unieke smaak en aroma behoudt, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren dille, met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van sauzen, dressings, visgerechten of andere gerechten, onze dille voegt een verfrissende en aromatische smaak toe aan elke culinaire creatie.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze dille is 100% natuurlijk, onbewerkt en bevroren op het hoogtepunt van zijn versheid, waardoor de authentieke smaak en voedingswaarde behouden blijven. Bovendien is onze dille geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van dille, met een breed scala aan diepgevroren, biologische kruiden. Onze dille is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van koken thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze dille en voeg een heerlijke en aromatische toets toe aan uw gerechten.

Download productfiche
Dill frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

08006 Herbafrost DillEAC31

Verpakkingen van 75g voor retail.

Verpakking Herbafrost

Verpakkingen van 250g voor food service.

Herbafrost beeld verpakking 1kg apr21

Verpakkingen van 1kg voor food service.

1x10kg2x

Verpakkingen van 10kg voor industrie.

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be