Lavas

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige lavas. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze lavas, ook wel bekend als maggiplant of maggikruid, wordt zorgvuldig geteeld en verwerkt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De bladeren van lavas hebben een intense, kruidige smaak en worden vaak gebruikt om soepen, sauzen, stoofschotels en andere gerechten op smaak te brengen. Ze voegen een heerlijk hartige en aromatische toets toe aan uw culinaire creaties.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren lavas, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, bieden gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Ze behouden de natuurlijke smaak, textuur en voedingsstoffen van verse lavas, waardoor uw gerechten een authentieke en intense lavassmaak krijgen.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze lavas is gemaakt van 100% natuurlijke bladeren, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van verse kruiden die op zoek zijn naar gemak en langdurige versheid.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van diepgevroren lavas, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze lavas is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de smaak en kwaliteit van onze lavas en voeg eenvoudig een heerlijke kruidige dimensie toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Lovage frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be