Basilicum Thai

Als gerenommeerde producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op haar Thaise basilicum. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze Thaise basilicum wordt zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers. Met behulp van geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat onze Thaise basilicum zijn kenmerkende smaakprofiel behoudt, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren Basilicum Thai, met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van curry's, roerbakgerechten, salades of andere gerechten, onze Thaise basilicum voegt een aromatische en smaakvolle touch toe aan elke culinaire creatie.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze Thaise basilicum is 100% natuurlijk, onbewerkt en bevroren op het hoogtepunt van zijn versheid, zodat u kunt genieten van de authentieke smaak en voedingswaarde. Bovendien is onze Thaise basilicum geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van Thaise basilicum, met een breed scala aan diepgevroren, biologische kruiden. Onze Thaise basilicum is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van koken thuis. Ontdek vandaag nog de frisheid en kwaliteit van onze Thaise basilicum en geef uw gerechten een heerlijke en exotische smaak.

Download productfiche
Basil Thai 1 6mm frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Verpakkingen van 10kg voor industrie.

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be