Bonenkruid

Als toonaangevende producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op ons uitmuntend bonenkruid. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Ons bonenkruid wordt zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers, waar we het volledige teeltproces beheren, van zaadselectie tot aan de oogst en verwerking. Met behulp van geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat ons bonenkruid zijn kenmerkende smaak en aroma behoudt, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Ons diepgevroren bonenkruid, met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het op smaak brengen van bonengerechten, stoofschotels, soepen of andere gerechten, ons bonenkruid voegt een aromatische en smaakvolle touch toe aan elke culinaire creatie.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Ons bonenkruid is 100% natuurlijk, onbewerkt en bevroren op het hoogtepunt van zijn versheid, zodat u kunt genieten van de authentieke smaak en voedingswaarde. Bovendien is ons bonenkruid geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van bonenkruid, met een breed scala aan diepgevroren, biologische kruiden. Ons bonenkruid is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van koken thuis. Ontdek vandaag nog de frisheid en kwaliteit van ons bonenkruid en geef uw gerechten een smaakvolle en aromatische twist.

Download productfiche
Bonenkruid frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be