Knoflookpuree

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige knoflookpuree. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze knoflookpuree wordt met zorg bereid om de beste smaak en kwaliteit te garanderen. We gebruiken verse knoflookteentjes van hoge kwaliteit die zorgvuldig worden verwerkt tot een gladde en romige puree. Deze puree wordt vervolgens snel ingevroren om de frisheid en de karakteristieke smaak van knoflook te behouden.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren knoflookpuree, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om sauzen, marinades, dressings, soepen of andere gerechten, onze knoflookpuree voegt een intense en heerlijke smaak toe.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze knoflookpuree is gemaakt van 100% natuurlijke knoflook, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het behoudt de pure smaak en aroma van verse knoflook, waardoor uw gerechten een heerlijke en pittige knoflooksmaak krijgen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van knoflookpuree, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze knoflookpuree is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog het gemak en de kwaliteit van onze knoflookpuree en voeg eenvoudig de smaak van knoflook toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Garlic puree frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Garlic puree frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be