Pimpernel

Als kruidenspecialist en leverancier van diepgevroren kruiden, biedt Herbafrost ook hoogwaardige pimpernel aan. Pimpernel is een aromatisch kruid dat bekend staat om zijn unieke smaakprofiel en decoratieve waarde in culinaire bereidingen. Als Belgische producent van diepgevroren kruiden streven we naar uitmuntendheid en kwaliteit in ons assortiment.

Pimpernel voegt een vleugje frisheid en pittigheid toe aan verschillende gerechten, zoals salades, soepen, sauzen en vleesgerechten. Onze diepgevroren pimpernel behoudt de intense smaak en versheid van het kruid, waardoor het het hele jaar door beschikbaar is voor uw culinaire creaties.

Herbafrost beheert het volledige teeltproces van onze kruiden, inclusief pimpernel. Van kruidenkwekerij tot oogst en verwerking, we zorgen ervoor dat alleen de beste pimpernel wordt geselecteerd en ingevroren. Onze kruiden zijn 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen, waardoor u kunt genieten van de pure en authentieke smaak van pimpernel in uw gerechten.

Of u nu een groothandel, voedselproducent, chef-kok of thuiskok bent, Herbafrost is uw betrouwbare partner als het gaat om diepgevroren kruiden. Onze diepgevroren pimpernel is van industriële kwaliteit en voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid en versheid. Met ons ruime assortiment aan diepgevroren kruiden kunnen we voldoen aan de behoeften van de voedselindustrie, horeca en culinaire professionals.

Kies voor Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren pimpernel en ontdek de smaakvolle en decoratieve mogelijkheden van dit bijzondere kruid. Voeg een culinaire en visuele meerwaarde toe aan uw gerechten met de hoogwaardige pimpernel van Herbafrost, uw vertrouwde partner in diepgevroren kruiden.

Download productfiche
Burnet frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be