Curryblad

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op ons hoogwaardige curryblad. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Ons curryblad wordt zorgvuldig geteeld door onze kruidentelers. Met behulp van geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat ons curryblad zijn unieke smaak en aroma behoudt, zelfs na het diepgevroren proces.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Ons diepgevroren curryblad, met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Of het nu gaat om het verrijken van curry's, stoofschotels, soepen of andere gerechten, ons curryblad voegt een intense en aromatische smaak toe aan elke culinaire creatie.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Ons curryblad is 100% natuurlijk, onbewerkt en bevroren op het hoogtepunt van zijn versheid, waardoor de authentieke smaak en voedingswaarde behouden blijven. Bovendien is ons curryblad geschikt voor vegetarische, veganistische en glutenvrije diëten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende voedingsbehoeften.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van curryblad, met een breed scala aan diepgevroren, biologische kruiden. Ons curryblad is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van koken thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van ons curryblad en voeg een heerlijk en aromatisch element toe aan uw gerechten.

Download productfiche
curry leaves frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be