Peterselie (vlak)

Als kruidenspecialist en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige platte peterselie. Al meer dan 20 jaar zijn we een toonaangevende producent in de wereld van diepgevroren kruiden en leveren we aan klanten in diverse sectoren.

Platte peterselie is een veelgebruikt kruid in de culinaire wereld vanwege zijn verfijnde smaak en aromatische eigenschappen. Het voegt een heerlijke frisheid en kruidigheid toe aan een breed scala aan gerechten, waaronder salades, soepen, sauzen, vleesgerechten en nog veel meer. Met onze diepgevroren platte peterselie kunt u het hele jaar door genieten van de intense smaak en voedingswaarde van verse peterselie.

Bij Herbafrost beheersen we het volledige teeltproces van onze kruiden. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en ervoor zorgen dat onze platte peterselie een pure smaak en intens aroma behoudt. Onze kruiden zijn 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen of conserveermiddelen, zodat u kunt genieten van de echte smaak van platte peterselie.

Of u nu een groothandel, voedselproducent, chef-kok of thuisliefhebber bent, Herbafrost is uw betrouwbare partner als het gaat om diepgevroren kruiden. Onze platte peterselie is individueel snel ingevroren (IQF) om de versheid en kwaliteit te behouden. Het gemak en de langdurige versheid van diepgevroren platte peterselie maken het een ideale keuze voor drukke keukens en culinaire professionals.

Kies voor Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren platte peterselie en ontdek de vele voordelen van onze hoogwaardige kruiden. Met onze ruime selectie aan diepgevroren kruiden kunt u uw gerechten verrijken met de intense, pure smaak van platte peterselie. Voeg een culinaire toets toe aan uw bereidingen met de natuurlijke, gezonde en smaakgevende eigenschappen van onze platte peterselie.

Download productfiche
Parsley Flat frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

08006 Herbafrost PeteEAC2D
Verpakking Herbafrost
Herbafrost beeld verpakking 1kg apr21

Verpakkingen van 1kg voor food service.

1x10kg2x

Verpakkingen van 10kg voor industrie.

Witte doos verzegeld met blauwe tape.
Blauwe PE binnenzak van voedingskwaliteit.

Beschikbare toepassingen

drops v2
cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be