8-kruidenmix

Als toonaangevende groothandel en producent van diepgevroren kruiden zijn wij bij Herbafrost al meer dan 20 jaar actief in de wereld van strooibare kruiden. Onze expertise en ervaring maken ons de ideale leverancier voor hoogwaardige kruidenmixen, zoals onze bekroonde 8-kruidenmix.

Als Belgische kruidenkwekerij beheren wij het volledige teeltproces, van zaadselectie tot oogst en verwerking. Hierdoor kunnen wij als kruidenspecialist de beste kwaliteit garanderen, met een pure smaak en een intens aroma. Onze diepgevroren IQF-kruiden (Individually Quick Frozen) behoren tot de beste in Europa en vormen een essentieel ingrediënt voor professionele chef-koks, voedingsproducenten en de horeca.

Herbafrost is niet alleen een kruidenproducent, maar ook een betrouwbare foodservicepartner en ingrediëntenleverancier. Met ons uitgebreide assortiment, variërend van biologische tot conventionele kruiden, bieden wij voorverpakte kruidenmixen die natuurlijk, vegetarisch, vegan, glutenvrij en gezond zijn. Onze mixen zijn perfect geschikt voor het verrijken van gerechten en culinaire bereidingen, en geven ze een intense en pure smaak.

Als toegewijde kruidenteler zetten we ons in voor duurzame en ecologische voedselproductie. Onze kruiden worden met zorg geoogst en direct ingevroren om de versheid en voedingswaarde te behouden. Met onze 100% natuurlijke, onbewerkte en ingevroren kruiden voorzien we in de behoeften van voedingsfabrikanten, voedingsbedrijven en professionele koks die streven naar de beste kwaliteit en smaak.

Ontdek vandaag nog de ongeëvenaarde kwaliteit van onze diepgevroren kruidenmixen, klaar voor gebruik en altijd verser dan vers! Herbafrost, uw betrouwbare kruidenleverancier en kruidenspecialist.

Download productfiche
8-Herbs mix frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

Verpakking Herbafrost
Herbafrost beeld verpakking 1kg apr21
1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be