Laurier

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige laurier. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze laurierblaadjes worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze hebben een kenmerkende aroma en smaak die onmisbaar zijn in vele gerechten. Laurier voegt een subtiel kruidig en aromatisch element toe aan soepen, stoofschotels, sauzen en marinades.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren laurier, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Het behoudt de natuurlijke smaak en aroma van verse laurier, waardoor uw gerechten een intense en smaakvolle lauriersmaak krijgen.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze laurierblaadjes zijn 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Ze zijn een essentieel kruid in de keuken en bieden een culinaire meerwaarde aan verschillende gerechten.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van diepgevroren laurier, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze laurierblaadjes zijn ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de kwaliteit en veelzijdigheid van onze laurier en voeg eenvoudig een heerlijke smaakdimensie toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
laurer frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be