Zuring

Herbafrost, uw vertrouwde leverancier van diepgevroren kruiden, is verheugd om u onze heerlijke zuring te presenteren. Als kruidenspecialist begrijpen we de waarde en veelzijdigheid van zuring en zijn we er trots op om dit smaakvolle kruid aan te bieden.

Onze zuring wordt met zorg geteeld door onze kruidentelers en vervolgens zorgvuldig geoogst. We selecteren alleen de beste zuringblaadjes voor verdere verwerking, zodat we u een product van uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Vervolgens ondergaat de zuring een snel invriesproces met behulp van onze geavanceerde diepvriestechnologie, waardoor de versheid en voedingswaarde van het kruid behouden blijven.

Diepgevroren zuring is een fantastisch kruid dat bekend staat om zijn frisse en zure smaak. Het voegt een levendig element toe aan salades, sauzen, soepen en andere gerechten. De zuringblaadjes hebben een knapperige textuur en een karakteristieke smaak die uw gerechten een unieke twist geeft.

Zuring is niet alleen een smaakvol kruid, maar zit ook boordevol voedingsstoffen. Het is een goede bron van vitamine C, vitamine K en verschillende mineralen. Zuring staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering. Met onze diepgevroren zuring kunt u eenvoudig profiteren van al deze gezondheidsvoordelen.

Bij Herbafrost hechten we veel waarde aan kwaliteit en versheid. Onze zuring wordt zorgvuldig geteeld en verwerkt volgens strenge normen, waardoor we u de beste smaak en voedingswaarde kunnen garanderen. Bovendien is al onze zuring 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toevoeging van kunstmatige stoffen.

Of u nu een voedselproducent, chef-kok in de horeca of cateringservice bent, Herbafrost is uw betrouwbare partner voor diepgevroren zuring. Met onze constante toelevering van hoogwaardige en verse zuring kunt u uw gerechten verrijken met de unieke smaak en voedingsstoffen van dit bijzondere kruid.

Kies Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren zuring en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van dit smaakvolle kruid. Laat uw gerechten stralen met de frisse smaak en gezondheidsvoordelen van zuring. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de uitstekende kwaliteit van onze zuring.

Download productfiche
Sorrel frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be