Tijm

Herbafrost, uw vertrouwde leverancier van diepgevroren kruiden, presenteert graag onze heerlijke tijm. Als kruidenspecialist begrijpen we de waarde en veelzijdigheid van tijm en zijn we er trots op om dit aromatische kruid aan te bieden.

Onze tijm wordt met zorg geteeld door onze kruidentelers en vervolgens zorgvuldig geoogst. We selecteren alleen de beste tijmblaadjes voor verdere verwerking, zodat we u een product van uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Daarna ondergaat de tijm een snel invriesproces met behulp van onze geavanceerde diepvriestechnologie, waardoor de essentiële oliën en smaak van het kruid behouden blijven.

Diepgevroren tijm is een onmisbaar kruid in de culinaire wereld. De intense en aromatische smaak van tijm voegt een heerlijke geur en smaak toe aan talloze gerechten. Of u nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar hoogwaardige ingrediënten voor uw culinaire creaties of een thuiskok die graag uw gerechten naar een hoger niveau tilt, onze diepgevroren tijm is de perfecte keuze.

Naast zijn geweldige smaakprofiel staat tijm ook bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het is rijk aan antioxidanten en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Tijm kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het ondersteunen van een gezonde ademhaling. Met onze diepgevroren tijm kunt u eenvoudig genieten van al deze voordelen.

Bij Herbafrost hechten we veel waarde aan kwaliteit en versheid. Onze tijm wordt zorgvuldig geteeld en verwerkt volgens strenge normen, waardoor we u de beste smaak en aroma kunnen garanderen. Bovendien is al onze tijm 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige ingrediënten.

Of u nu werkzaam bent in de voedselproductie, horeca of foodservice-industrie, Herbafrost is uw betrouwbare partner voor diepgevroren tijm. Met onze constante toelevering van hoogwaardige en verse tijm kunt u uw gerechten verrijken met de heerlijke smaak en aroma van dit bijzondere kruid.

Kies Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren tijm en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van dit fantastische kruid. Laat uw gerechten schitteren met de heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen van tijm. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de uitstekende kwaliteit van onze tijm.

Download productfiche
Thyme frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

08006 Herbafrost Thym Noord
Verpakking Herbafrost
1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be