Peterselie (krul)

Als kruidenspecialist en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige krulpeterselie. Als Belgische producent hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van diepgevroren kruiden en zijn we uitgegroeid tot een van de marktleiders.

Krulpeterselie is een veelzijdig en smaakgevend kruid dat in verschillende gerechten kan worden gebruikt. Het heeft een frisse, kruidige smaak en voegt een heerlijk aroma toe aan salades, soepen, sauzen, visgerechten en nog veel meer. Met onze diepgevroren krulpeterselie kunt u het hele jaar door genieten van de intense smaak en verse uitstraling.

Herbafrost is niet zomaar een leverancier van diepgevroren kruiden, maar een kruidenspecialist die het volledige teeltproces beheert. Van zaaien tot oogst en verwerking, we zorgen voor een zorgvuldige selectie en verwerking om de hoogste kwaliteit krulpeterselie te garanderen. Onze kruiden zijn 100% natuurlijk en bevatten geen toevoegingen of conserveermiddelen.

Of u nu een groothandel, voedselproducent, chef-kok of thuisliefhebber bent, Herbafrost is uw betrouwbare partner als het gaat om diepgevroren kruiden. Onze krulpeterselie is IQF (Individually Quick Frozen) bevroren, waardoor de versheid, smaak en voedingswaarde optimaal behouden blijven. Met onze krulpeterselie voegt u moeiteloos een smaakvolle en culinaire touch toe aan uw gerechten.

Kies voor de beste kwaliteit en gemak met Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren krulpeterselie. Onze kruiden zijn biologisch, natuurlijk, duurzaam en voldoen aan de hoogste standaarden. Verrijk uw gerechten met de gezonde en smaakvolle eigenschappen van onze krulpeterselie en ontdek zelf de voordelen van diepgevroren kruiden.

Download productfiche
Parsley curled frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

Verpakking Herbafrost
08006 Herbafrost PeteEAC2D

Verpakkingen van 75g voor retail.

Herbafrost beeld verpakking 1kg apr21
1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x
drops v2

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be