Knoflook scheuten

Als vooraanstaande producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige knoflook scheuten. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze knoflook scheuten worden zorgvuldig gekweekt en geoogst om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De jonge scheuten van knoflook hebben een unieke en verfijnde smaak die perfect is voor culinaire toepassingen. Ze voegen een subtiele knoflooksmaak en een fris aroma toe aan verschillende gerechten.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren knoflook scheuten, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, bieden gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Ze zijn ideaal voor het op smaak brengen van sauzen, roerbakgerechten, soepen, salades en nog veel meer.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze knoflook scheuten zijn gemaakt van 100% natuurlijke knoflook, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Ze behouden de verse smaak en voedingsstoffen van de knoflook, waardoor uw gerechten een heerlijke en gezonde twist krijgen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van knoflook scheuten, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze knoflook scheuten zijn ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de versheid en kwaliteit van onze knoflook scheuten en voeg eenvoudig een heerlijke knoflooksmaak toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Garlic sprouts frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Garlic sprouts frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be