Mix knoflook en peterselie

Als toonaangevende producent en leverancier van diepgevroren kruiden, is Herbafrost trots op onze hoogwaardige mix van knoflook en peterselie. Al meer dan 20 jaar leveren wij de beste kwaliteit aan onze klanten en hebben we een solide reputatie opgebouwd als kruidenspecialist en fabrikant.

Onze mix van knoflook en peterselie is een perfecte combinatie van twee klassieke kruiden. Knoflook voegt een rijke, hartige smaak toe aan gerechten, terwijl peterselie een frisse en licht kruidige smaak biedt. Samen vormen ze een heerlijke mix die veelzijdig kan worden gebruikt in verschillende keukens en recepten.

Herbafrost is een vertrouwde naam in de industrie, zowel voor industriële toepassingen als voor de foodservice. Onze diepgevroren mix van knoflook en peterselie, bevroren met behulp van het IQF (Individually Quick Frozen) proces, biedt gemak en kwaliteit aan voedselproducenten en professionele koks. Het behoudt de natuurlijke smaak, aroma en voedingsstoffen van verse knoflook en peterselie, waardoor uw gerechten een heerlijke en gebalanceerde smaak krijgen.

Als kruidenspecialist en ingrediëntenleverancier begrijpen we de waarde van natuurlijke en gezonde producten. Onze mix van knoflook en peterselie is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van verse kruiden die willen genieten van het gemak en de langdurige versheid van diepgevroren kruidenmixen.

Herbafrost is uw betrouwbare leverancier van diepgevroren mixen van knoflook en peterselie, met een breed scala aan diepgevroren kruiden en specerijen. Onze mix is ideaal voor zowel professionele koks als liefhebbers van de culinaire wereld thuis. Ontdek vandaag nog de smaak en kwaliteit van onze mix van knoflook en peterselie en voeg eenvoudig een heerlijk kruidig accent toe aan al uw favoriete gerechten.

Download productfiche
Mix parsley Garlic frozen
frozen product label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

Mix parsley Garlic frozen

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be