Spinazie

Herbafrost, uw betrouwbare leverancier van diepgevroren kruiden, biedt u graag onze heerlijke spinazie aan. Als kruidenspecialist begrijpen we de populariteit en voedingswaarde van spinazie en zijn we er trots op om dit gezonde en smaakvolle kruid aan te bieden.

Onze spinazie wordt zorgvuldig geteeld en geoogst op onze eigen kruidenkwekerij. We selecteren alleen de beste spinazieblaadjes voor verwerking, zodat we u een product van uitstekende kwaliteit kunnen bieden. Vervolgens wordt de spinazie snel ingevroren met behulp van onze geavanceerde diepvriestechnologie, waardoor de voedingsstoffen en versheid behouden blijven.

Diepgevroren spinazie is een veelzijdig ingrediënt dat gemakkelijk te gebruiken is in diverse gerechten. Of u nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar hoogwaardige ingrediënten voor uw culinaire creaties of een gezondheidsbewuste consument die graag spinazie toevoegt aan uw maaltijden, wij hebben de oplossing voor u.

Spinazie is niet alleen bekend om zijn heerlijke smaak, maar ook om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het zit boordevol voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen en antioxidanten. Het kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het ondersteunen van een gezond hart. Met onze diepgevroren spinazie kunt u gemakkelijk genieten van al deze voordelen.

Bij Herbafrost streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en versheid. Onze spinazie wordt met zorg geteeld en verwerkt volgens strenge normen, zodat u kunt genieten van de beste smaak en voedingswaarde. Bovendien is al onze spinazie 100% natuurlijk en onbewerkt, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige ingrediënten.

Of u nu werkzaam bent in de voedselproductie, horeca of foodservice-industrie, wij zijn uw betrouwbare partner voor diepgevroren spinazie. Met Herbafrost kunt u rekenen op een constante toevoer van hoogwaardige en verse spinazie, waarmee u uw gerechten verrijkt met gezonde en smaakvolle ingrediënten.

Kies Herbafrost als uw leverancier van diepgevroren spinazie en ontdek de veelzijdigheid en voedingswaarde van dit fantastische kruid. Laat uw gerechten stralen met de heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen van spinazie. Vertrouw op Herbafrost als uw partner in diepgevroren kruiden en geniet van de uitstekende kwaliteit van onze spinazie.

Download productfiche
Spinach frozen
frozen product label
checkedOok verkrijgbaar als bio label

Beschikbare verpakkingen

1x10kg2x

Beschikbare toepassingen

cut1 3mm2x

Voor meer verpakkingsopties Contacteer ons

Voor meer toepassingen Contacteer ons

10kg

We love to produce frozen herbs!

Herbafrost zorgt ervoor dat food industrie, retail en food service elke dag opnieuw kan rekenen op onze diepgevroren kruiden die elk gerecht een smakelijke, culinaire toets geven. Met ons uitgebreid assortiment heeft u maar één kruidenleverancier nodig!

Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij luisteren graag naar uw wensen en bekijken samen wat mogelijk is.
info@herbafrost.be